CopyCollab veel gestelde vragen

Kan ik een gratis proeftekst ontvangen?

Zeker weten! Als je op zoek bent naar een tekstschrijver die het beste bij jouw bedrijf past, is het niet vreemd dat je door de bomen het bos niet meer ziet – wij laten je graag kennismaken met onze teksten. Je kunt een gratis proeftekst van 250 woorden aanvragen, in elke mogelijke taal. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Wat voor teksten schrijven jullie?

Alles wat jij wilt dat wij schrijven! Er zijn nauwelijks teksten of niches waar we geen verstand van hebben. We schrijven dus inderdaad vrijwel alles: van websiteteksten, tot brochures en flyers en van SEO blogartikelen tot converterende salespages.

In welke talen schrijven jullie teksten?

Wij schrijven teksten in het:

 • Nederlands
 • Engels
 • Duits
 • Frans
 • Italiaans
 • Spaans
 • Portugees
 • Noors
 • Zweeds
 • Fins
 • Deens

Wat maakt CopyCollab anders dan andere tekstbureaus?

Een keuze maken uit honderden tekstbureaus is inderdaad zenuwslopend – je wilt natuurlijk wel waar voor je geld… Wij begrijpen het dondersgoed. Lees meer over ons, hoe wij werken en wat ons het perfecte tekstbureau maakt op de ‘Waarom CopyCollab‘ pagina.

Wanneer kan ik mijn tekst verwachten?

Als je een spoedopdracht hebt aangevraagd, kun je de tekst in ieder geval binnen <24 uur verwachten. Kies je voor een reguliere opdracht, dan leveren wij normaal gesproken binnen 5 werkdagen, of binnen de afgesproken termijn.

Doen jullie ook SEO zoekwoordonderzoek?

Zeker weten! Wij bieden onze klanten internationaal SEO zoekwoordenonderzoek aan, onderzoek dat veel verder gaat dan de simpele Google Analytics keyword planner. Met onze tool zien we niet alleen de moeilijkheidsgraad van het keyword, maar ook de ‘LPS’ (Link Profile Strength) van jouw website, jouw belangrijkste concurrenten in jouw target cuontry én de Google advertentie prijzen voor specifieke trefwoorden.

Kwaliteit

Welke garanties biedt CopyCollab?

Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige teksten door uitsluitend samen te werken met hooggekwalificeerde tekstschrijvers. Als de tekst toch niet voldoet aan jouw wensen, passen wij deze graag aan jouw feedback aan.

Bovendien zorgen we ervoor dat we de tekst altijd op tijd leveren. We hebben nog nooit een deadline gemist. In het onwaarschijnlijke geval dat dit gebeurt, vergoeden wij het volledige bedrag.

Zijn de CopyCollab tekstschrijvers moedertaalsprekers?

Ja! Bij CopyCollab doen we geen concessies als het gaat om kwalitatief hoogstaand werk. Daarom werken wij uitsluitend met hooggekwalificeerde native tekstschrijvers. Zij hebben niet alleen een uitstekende beheersing van de taal, maar zijn ook vertrouwd met de lokale cultuur en mentaliteit, wat ons in staat stelt om teksten te schrijven die jouw doelgroep het beste bedienen.

Is projectmanagement in de prijs inbegrepen?

Absoluut. CopyCollab is van mening dat voor elke tekst een projectmanager nodig is. Dit is de reden dat wij projectmanagement en feedbackrondes in ons tarief opnemen.

Meer weten? Bekijk onze prijstabel

Ik ben niet helemaal tevreden met mijn tekst, wat nu?

Als dit het geval is, laat het ons dan weten! Feedback is altijd mogelijk, wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie.

Tarieven

Wat kost een tekst bij CopyCollab?

Goede vraag! Bekijk onze diensten en prijstabel.

Is er een minimale ordergrootte?

Ja, er geldt een minimale orderwaarde van €155,-. Dit om de opstartkosten te dekken, zoals het vinden van de beste tekstschrijver en de juiste proeflezer voor jouw project, ook de briefing en de mogelijke telefoontjes en het e-mailcontact nemen we hierin op. Het kost tijd om de schrijfstijl te leren kennen of om zaken vast te stellen waar we rekening mee moeten houden bij het schrijven van teksten.

Voor tekstschrijvers

Hoe meld ik me aan als tekstschrijver bij CopyCollab?

Stuur ons een berichtje met:

 • Jouw motivatie
 • Jouw expertise
 • Drie eerder geschreven (SEO)teksten

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet schrijf je binnenkort wel voor CopyCollab!

Hoeveel krijg ik betaald en hoe krijg ik betaald?

De vergoeding varieert van project tot project, omdat de eisen van de klanten verschillen. Het specifieke salaris zal echter altijd zichtbaar zijn bij elke tekstopdracht.

Wij werken met factuurbetalingen; wij zorgen ervoor dat je jouw betaling binnen 30 dagen ontvangt.

Hoe lang heb ik de tijd om de tekst te schrijven?

Ons doel is om binnen een redelijk tijdsbestek tekstopdrachten op te leveren. Dit is gebaseerd op eerdere ervaringen met soortgelijke opdrachten of de urgentie van de opdracht. Accepteer een tekstopdracht alleen als je er zeker van bent dat je de tekst binnen de gestelde termijn kunt schrijven.

Wat gebeurt er als de tekstopdracht te lang duurt en ik de deadline misschien niet haal?

Zodra je je realiseert dat je te laat bent en de deadline niet haalt, neem dan contact met ons op om de opdracht te annuleren! De tekstopdracht wordt dan toegewezen aan een andere tekstschrijver, zodat de deadline wordt gehaald.

Wat als een klant niet tevreden is met mijn teksten?

Zodra je de tekstopdracht hebt afgerond, kan de klant feedback geven. Je hebt altijd de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen en de tekst aan de hand van de input te corrigeren. Als je vindt dat de feedback onredelijk is, laat het ons dan weten!

Tekstschrijver bij CopyCollab worden?

Stuur ons dan een berichtje met:

 • Jouw motivatie
 • Jouw expertise
 • Drie eerder geschreven (SEO)teksten

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet schrijf je binnenkort wel voor CopyCollab!

Naar het contactformulier