Skip to main content

Een copywriter om SEO teksten te laten schrijven? Je bent zeker niet de enige die hier naar op zoek is! Door het alsmaar groeiende aantal bedrijven en online concurrentie moeten ondernemers hun best doen om hun website te voorzien van hoogwaardige web content. De beste manier om hiervoor te zorgen, is door een copywriter in te schakelen om SEO teksten te laten schrijven.

Van SEO landingspagina’s tot informerende blogartikelen en van converterende productbeschrijvingen tot commerciële websiteteksten.

Voor het schrijven van teksten gebruiken we 40 bewezen Copywriting Technieken, zodat iedere CopyCollab partner profiteert van converterende en vindbare teksten.

Teksten op maat – SEO teksten en meer!

Teksten met een wervend tintje of juist informerende teksten nodig? Onze copywriters gaan voor jou aan de slag om teksten op maat te laten schrijven. Bijvoorbeeld om toe te passen op jouw homepage, in offline brochures of in wervende e-mailcampagnes.

Een copywriter gaat het erom pakkende teksten te schrijven die prettig te lezen zijn én die de lezer moeten prikkelen de rest van de site te ontdekken en tot aankoop over te gaan. Door het inschakelen van een professionele tekstschrijver, is het eenvoudig om een bepaalde boodschap aan de klant mee te geven en meer betrokkenheid bij jouw lezer op te roepen.

Hoe schrijf je pakkende teksten? Dat verschilt aan jouw tekstdoel én jouw publiek. Met 40+ beschikbare tekstschrijvers profiteer je altijd van de expertise van een schrijver die jouw niche, dienst of product begrijpt.

Op de eerste plaats is het mogelijk om jouw hoge positie binnen Google te verzekeren. Dankzij een hogere SEO waarde is het mogelijk om een stuk hoger in de zoekmachines te raken, hierdoor stijgt de hoeveelheid bezoekers. Daar komt ook nog eens bij dat professionele website teksten een professionele uitstraling teweeg brengen. Een hoge positie duidt nu eenmaal op een hoge mate van expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit draagt bij aan een sterkere relatie met de klant.

Proeftekst aanvragen

 

Redenen om pakkende teksten te laten schrijven

De belangrijkste redenen voorop: SEO teksten bevatten trefwoorden. Het intypen van deze trefwoorden in Google doen we elke dag. We typen woorden in het zoekvak van Google om antwoorden te krijgen op onze vragen. Met SEO teksten geef jij antwoord op de vragen van de mensen met deze vragen; jouw doelgroep! Wanneer er gezocht wordt naar een tekstschrijver in Den Haag, typen mensen in: tekstschrijver in Den Haag. Voorheen was ‘keyword spamming’ nog oké (het veelvoudig terug laten komen van keywords om de zoekmachines voor de gek te houden).

Google is slimmer geworden, en de tijden zijn veranderd, gelukkig maar! Tegenwoordig moet jouw content van hoge kwaliteit zijn, en voldoen aan andere eisen, voordat Google jouw website serieus neemt.

  • Aan de ene kant moeten jouw lezers de teksten fijn vinden, de tekst moet relevant zijn.
  • Aan de andere kant moet Google de content begrijpen om te zien waar de pagina over gaat. Als Google begrijpt dat jouw pagina gaat over een tekstschrijver in Den Haag, plaatst Google jouw website hoger in de zoekmachines wanneer mensen op zoek zijn naar tekstschrijver in Den Haag.

Het inhuren van een tekstschrijver is een van de beste investeringen die je kunt maken. Je zal middels de pakkende teksten in staat zijn om een bepaalde doelgroep te bereiken. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om een actie op te roepen bij het publiek. Daarnaast is het mogelijk om een tekstschrijver in te schakelen die jouw teksten hoog in de zoekmachines zal laten verschijnen.

Waar let een SEO tekstschrijver op?

SEO content kan alle mogelijke soorten vormen aannemen, van een wervende producttekst tot aan de teksten voor het informeren van de klant. Het is voor een website tekstschrijver van cruciaal belang dat hij of zij tijdens het schrijven van de content kijkt naar de onderliggende stijl en toon. De copywriter doet altijd zijn best om de tekst op een prettige manier te schrijven, zodat jouw doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken. Klanten van een advocatenkantoor worden bijvoorbeeld nooit met ‘je’ aangesproken!

Wil jij zorgen voor meer betrokkenheid met de klant? Of heb je een aantal landingspagina’s nodig voor Google? Content schrijven voor jouw bedrijf? Maak het jezelf niet te moeilijk en kies ervoor om dit uit te besteden. Dankzij onze freelance copywriters zal ook jij alle benoemde voordelen ervaren. Voor je het weet is jouw site voorzien van de beste en meest effectieve teksten van dit moment.

CopyCollab tekstschrijvers schrijven aan de hand van 40 copywriting technieken, waaronder:

Vraag nu een gratis proeftekst aan!