Op zoek naar een freelance SEO tekstschrijver?

Veel ondernemers en bedrijven zoeken naar manieren om hun concurrentie een stapje voor te zijn. Er worden marketingpartijen ingezet, designers en developers en SEO tekstschrijvers. Want wanneer je deze 4 freelancers weet te combineren, ben je in staat om onvoorstelbare resultaten te behalen. Om het je wat makkelijker te maken, laten wij je wat meer zien over het inschakelen van een freelance SEO tekstschrijver voor SEO landingspagina’s, SEO blogartikelen en websiteteksten.

Op zoek naar een tekstschrijver in Nijmegen? Of een tekstschrijver in Utrecht? Bij CopyCollab ben je verzekerd van een goede tekstschrijver in jouw buurt.
Met 40+ beschikbare tekstschrijvers profiteer je altijd van de expertise van een schrijver die jouw niche, dienst of product begrijpt.

Vraag een gratis proeftekst aan!

Een freelance SEO tekstschrijver voor al jouw teksten

Een freelance SEO tekstschrijver is degene die aan de slag gaat om jouw websiteteksten, social media teksten en blogteksten te schrijven, in samenwerking met een marketeer, designer of developer. Want wat jouw doel ook is, iedereen kan een SEO tekstschrijver gebruiken voor marketingcampagnes of interne communicatie.

Middels wervende teksten bereik je een groot aantal doeleinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om SEO landingspagina’s te laten schrijven zodat je hoger scoort in Google. Bied jij bijvoorbeeld diensten aan als jurist in Utrecht, dan laat je een SEO pagina schrijven met het keyword ‘jurist utrecht’. Middels deze SEO landingspagina’s kan je op een vrij eenvoudige wijze zorgen voor meer internetverkeer.

Naast deze optie is het vanzelfsprekend mogelijk om een freelance SEO tekstschrijver in te schakelen voor het schrijven van allerlei andere commerciële content. Of je nu zoekt naar een persoon die jouw folder kan voorzien van de juiste teksten of een freelance SEO tekstschrijver voor de websites van jouw klanten. Van SEO landingspagina’s tot informerende blogartikelen en van converterende productbeschrijvingen tot commerciële websiteteksten.

De voordelen van een freelance SEO tekstschrijver

Een freelance tekstschrijver inhuren is nog best lastig – wat betaal je per tekst? Of betaal je per woord? Hoe veel en hoe vaak schrijft de schrijver? Is de schrijver bekend met SEO technieken? Hoe controleer je de kwaliteit?

Op al deze vragen heeft CopyCollab een antwoord. Wij begrijpen dat het lastig is om een freelance SEO tekstschrijver in te huren, en dat het te duur is om een in-house tekstschrijver aan te nemen.

Wanneer je voor een van onze freelance tekstschrijvers kiest, kies je voor kwaliteit tegen de juiste prijs. En natuurlijk onze 100% tevredenheidsgarantie. Zo weet je zeker dat je jouw teksten een unieke draai mee kunt geven, op die manier zal de klant altijd geprikkeld worden om over te gaan tot actie, bijvoorbeeld het aanvragen van een brochure, het invullen van het contactformulier of het aanschaffen van een product. Door de toepassing van zoekwoorden en andere trefwoorden zorg je er ook nog eens voor dat jouw site veel hoger in de zoekmachines kan komen. Voor bedrijven die graag meer klanten willen via hun website is dit ideaal, zoals je weet zijn de pagina’s die bovenaan verschijnen vaak succesvoller.

Een freelance SEO tekstschrijver heb je binnen no-time gevonden bij CopyCollab. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar voor het schrijven van alle mogelijke soorten content. Samen met jou gaan we om de tafel zitten om te bepalen wat er mogelijk is op het gebied van website content voor jouw website!

Vraag een gratis proeftekst aan!

CopyCollab tekstschrijvers schrijven aan de hand van 40 copywriting technieken, waaronder: