Skip to main content

Sardinië 24-9-2019

Ondernemers Jerome Latour en Casper Schunselaar besluiten in Q4 van 2019 CopyCollab in het leven te roepen. Zij worden ondersteund door een team van marketeers en tekstschrijvers.

“Talloze corporates, MKB’ers en bureaus hebben geen in-house tekstschrijver. Dat terwijl de vraag naar tekstschrijvers, en daarmee kwalitatieve SEO teksten, blogs en productpagina’s in de laatste jaren flink is gestegen. Copywriting activiteiten; het schrijven van blogteksten, SEO teksten en productpagina’s, worden vaak intern niet goed opgepakt.” aldus Casper Schunselaar. “Vaak is het een marketingmedewerker met enige SEO kennis die de tekstuele zaken oppakt, van blogartikelen tot nieuwsbrieven. Dat is enorm zonde.

Fulltime schrijvers zijn daarentegen wél in staat om zich volledig toe te leggen op het schrijven van effectieve teksten, met alle benodigde kennis. Iets wat in-house medewerkers simpelweg niet kunnen tussen vergaderingen, deadlines, strategische sessies en pauzes door. Zelfs de beste in-house schrijvers hebben met name bij MKB bedrijven meer hoeden om te dragen en rollen te spelen.”

Het motto van CopyCollab?

Met 40+ beschikbare tekstschrijvers profiteer je altijd van de expertise van een schrijver die jouw niche, dienst of product begrijpt. Dankzij CopyCollab haal jij de beste copywriters van Nederland in huis.

Over de unieke Copywriting werkwijze zegt Latour het volgende:

“Met al onze in-house kennis durven we te zeggen dat we de beste nichegerichte teksten aanbieden. We werken samen met meer dan 40 dedicated tekstschrijvers om onze partners zo effectief te ondersteunen bij hun tekstvraagstukken. Van SEO landingspagina’s tot converterende productpagina’s – anno 2019 zijn teksten belangrijker dan ooit. CopyCollab partners profiteren van flexibele service, snelheid én kwaliteit. Wij bieden ondernemers één aanspreekpunt voor al hun teksten.

Het mooie is dat we middels onze 40 bewezen technieken daadwerkelijk meetbare resultaten halen voor onze partners. De resultaten lopen uiteen: SEO posities op de 1e pagina dankzij onze unieke SEO copywriting technieken, hogere conversies op kleine en grote e-commerce websites en meer interactie op social content, nieuwsbrieven en blogartikelen. Onze nichegerichte tekstschrijvers krijgen de beste briefing zodat ze onze 40 teksttechnieken zo optimaal mogelijk kunnen inzetten.

Kwaliteit gaat verder dan het puur opleveren van tekst. Het zit hem in communicatie, voorbereiding en nazorg. We zijn ervan overtuigd dat een win-win aanpak effectief is voor de lange termijn, voor zowel onze tekstschrijvers als onze partners.”